Lappeenrannan kaupunginteatterin ovilipunmyynnin aukioloajat laajenevat

Lämpiö
Lappeenrannan kaupunginteatterin yleisölämpiö ja lipunmyynti

Lappeenrannan kaupunginteatterin aulassa sijaitseva teatterin ovilipunmyynti on jatkossa auki entistä enemmän. Huomisesta alkaen lipunmyynti aulassa on auki aina tiistaista perjantaihin kello 12–14 ja esityspäivinä esityksen alkuun asti. Tähän asti se on ollut avoinna vain tuntia ennen esitystä ja lippuja on saanut vieressä sijaitsevasta asiakaspalvelukeskus Winkistä kaupungintalon yhteydestä.

– Tämä on meille hirvittävän iso asia, ja toivotaan, että yleisö löytää helpommin teatterin lippukassan kuin tuolta muualta, teatterinjohtaja Timo Sokura sanoi teatteriklubilla 27.9. Sokuran mukaan hän on joutunut työaikana liian usein näkemään oviaukon verkkoaidan takana olevia asiakkaita, jotka ovat yrittäneet tulla katsomaan teatteria.

Tavallaan onkin aika hassua, että teatteri on ostoskeskuksen välittömässä yhteydessä, mutta lipunmyynti ei ole ollut juuri auki.  Taustalla ovat olleet tilan vartiointiongelmat. Nyt tilaa pyritään rajaamaan siten, etteivät asiakkaat eksyisi esimerkiksi teatterin WC-tiloihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s