Iso paha susi ensi-iltaan ensi perjantaina

Koko perheen näytelmä Iso paha susi saa ensi-iltansa Lappeenrannan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 8.4. Näytelmän on käsikirjoittanut Katja Krohn ja sitä on esitetty useissa teattereissa eri puolilla Suomea. Ohjaaja Petri Jäärni onkin sanonut, että Iso paha susi on parhaita lastennäytelmiä, mitä Suomessa on kirjoitettu.

Iso paha susi sekoittaa monia vanhoja ja viisaita satuja iloiseksi sekametelisopaksi, johon on otettu aineksia myös sosiaalisesta mediasta ja pelimaailmasta. Sen lisäksi mukana on ajatuksia muutoksesta ja pelkojen voittamisesta.

Iso paha susi harjoitus
Ison pahan suden lavastaja Mika Haaranen (vas.) ja ohjaaja Petri Jäärni keskustelevat Sami Langin tepastellessa ketunhäntä takapuolessa.

Näytelmässä hyödynnetään runsaasti uuden talon mahdollistamaa tekniikkaa, kuten lavasteiden liikuttelua katon nostintankojen avulla. Näin Pikseleistä koostuvan metsän muotoaa saadaan muunneltua usein. Lavastuksesta vastaa Mika Haaranen.

Nimiroolissa nähdään Samuli Punkka ja suden poikana Ruuperina Nestori Hellgren. Muissa rooleissa ovat Outi Ikonen, Sami Lanki, Satu Lemola ja Jarno Kolehmainen.

Iso paha susi -näytelmää esitetään reilut 25 kertaa lähes toukokuun loppuun keskellä päivää ja alkuilloissa. Esityksiin myydään myös edullisempia perhelippuja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s